Request a demo
Pricing:
Pricing overview Request a demo
Core utilities:
System and Test view Checklist for Cx and QA/QC Planning and scheduling Dashboards and analytics Your Template Center AI engine for Cx teams Review and annotate files
Industries:
Construction projects Data centers Oil & Gas and Renewables Mechanical Manufacturers
Learn:
Cx newsletter Blog Commissioning 101 The book about commissioning
Support:
Help articles and information Live chat-support Contact-us
← All posts

ATcon og Cx Planner


ATcon A/S er et ingeniør- og totalentreprenørfirma med egne håndværkere, som udfører en lang række af byggetekniske opgaver.

ATcon har fx et stor totalentreprise afdelingen, som benytter ved eksemplerne nedenfor.

Det betyder også, at ATcon altid skal være i kontrol med deres byggerier, fremdriften og dokumentation = CxPlanner.

Effektive processer

ATcon benytter Cx Planner som platform til at dokumentere og udføre tilsyn på fundamenter af Brdr. A&O’s nye automatlager i Albertslund.

Automatlageret bygges efter BR18 i konstruktionsklasse KK3, som stiller krav om en certificeret statiker, og netop derfor er der skærpede krav til dokumentationen.

Udførelsesdokumentation bliver stadig vigtigere i byggeriet, og med den nye statikerordning stilles der i højere grad krav til, at totalentreprenøren afstemmer tilsynsomfang og kontrollerer sine fagentreprenøres arbejder og kvalitetssikring.

ATcon Totalentreprenør benytter CxPlanner

Udførelsesdokumentation

Cx Planner's værktøjer har hentet inspiration fra commissioning processen. Det gør også, at kontrol og dokumentation er tænkt i dem.

Når Cx Planner benytters on-site på byggepladser, så kan alle parterne nemt tilgå platformen på deres mobil, hvor de har mulighed for at dokumentere konstruktioner jf. konstruktionsklasse KK3.

Det er en nødvendighed for, at den certificerede statiker trygt kan udarbejde sluterklæringen til brug for ibrugtagningstilladelsen.

ATcon Totalentreprenør benytter CxPlanner

Hvis du også har lyst til at bruge nemme værktøjer for overholdes af BR18 og andre krav, så kontakt os på support@cxplanner.com.

Vi har gode og detaljerede templates, som du bruge for at komme hurtigt fra start.

Cx-community

Become part of our Cx-community and get info and learning material about the commissioning process.