Request a demo
Pricing:
Pricing overview Request a demo
Core utilities:
System and Test view Checklist for Cx and QA/QC Planning and scheduling Dashboards and analytics Your Template Center AI engine for Cx teams Review and annotate files
Industries:
Construction projects Data centers Oil & Gas and Renewables Mechanical Manufacturers
Learn:
Cx newsletter Blog about quality processes Commissioning 101 The book about commissioning
Support:
Help articles and information Live chat-support Contact-us
← All posts

Arbejdsmiljø og Cx Planner

- En sikker byggeplads


Sikkerhed på byggepladsen

Det er vigtigt, at vores byggepladser altid er sikre, så alle kan komme godt hjem efter dag på arbejde. Et af de værktøjer, som benyttes her, er arbejdsmiljøkoordinering (AMK).

Bygherren har pligt til at udpege en sikkerhedskoordinator allerede når projekteringen starter jf. reglerne fra 5. februar 2013. Formålet er at integrere arbejdsmiljøhensyn i projekteringsarbejdet så bygbarheden optimeres, og ulykker minimeres og forebygges.

CxPlanner og AMK - en sikker byggeplads

Arbejdsmiljøkoordinatoren

En arbejdsmiljøkoordinator skal koordinere rådgivernes risikovurdering af byggeprocesser og udfordre de valg af metoder, tid og projektløsninger, der bliver valgt.

Herved fjernes en del af de risici, som eventuelt måtte opstå, når byggeriet skal udføres.

Arbejdsmiljøkoordinatoren skal være en integreret del af byggeprojektet og spiller en vigtig rolle i udførelsesfasen, hvor denne varetager de indledende sikkerhedsmøde med entreprenørerne.

Digital AMK

En af de vigtige aktiviteter for en arbejdsmiljøkoordinator er sikkerhedsrunderinger. Ved disse gennemgås byggepladsen og sikkerheden kontrolleres - vi skal passe på byggeriets parter.

Cx Planners testoversigt og kontrolparadigmer passer direkte ind i dette, da arbejdsmiljøkoordinatoren herved kan digitalisere og styre alt dette online. Bygherren vil derved også løbende kunne følge med i fremdriften, så sikkerheden altid er i top!

CxPlanner digitaliserer AMK

Skal din AMK-proces digitaliseres?

Skal vi hjælpe dig med at digitalisere din AMK-proces? Så tag fat i os på support@cxplanner.com. Herefter kan vi eller vores AMK-samarbejdspartnere hjælpe dig godt i gang.

/Thomas T. Jarløv - Cx Planner

Cx-community

Become part of our Cx-community and get info and learning material about the commissioning process.