Book en demo
Produkter:
CxPlanner icon
Projektstyrings og kvalitetssikring
CxPlanner icon
Commissioning software
Kernefunktioner:
Styring af alt kvalitet Tjeklister til kontrol Tidsplaner og overblik Projektweb og granskning Dashboards and analytics Firma Template-center AI-model til kontrolplaner 3D model viewer (Autodesk)
Udvalgte områder:
DS1140 kontrol
Priser:
CxPlanner icon
Projektstyring og kvalitetssikring
CxPlanner icon
Commissioning
Book en demo
Lær mere:
Blog Commissioning 101 Bogen om Commissioning
Support:
Hjælpe-artikler og information. Live chat-support Kontakt os
← Alle posts ← Alle posts

Vidst du, at vi selv er fagmænd fra byggebranchen?

• Skrevet af Thomas T. Jarløv

– Det er vi! Vi er slet ikke glatte IT-folk. Holdet bag CxPlanner består bl.a af én elektriker og energiteknolog, én el-installatør og byggeleder og én bygningsingeniør 👷

Vi VED, hvad der virker on-site, og vi ved, hvad der er brug for af værktøjer. For vi har selv stået der i praksis. Det var faktisk fordi, vi selv manglede et projektstyringsværktøj, der var smart og intuitivt og sikrede en glat kvalitetsstyringsproces, at CxPlanner er blevet skabt.

Elektriker, Energiteknolog, Commissionør

Tilbage i 2016 var Thomas Toftgaard Jarløv ansat som Commissioning Manager i Københavns Lufthavne og gik og manglede noget, der kunne give ham et skarpere overblik over de mange projekter, hans stod for at styre, end hans mange Excel-ark kunne. Derfor kodede han en softwareløsning, der kunne hjælpe ham med projektstyring i byggeriet.

– Og det spillede! Det gjorde arbejdslivet lettere og fejlene markant færre. Derfor gik der ikke længe, før hans kollegaer også havde lyst til at prøve hans projektstyringsprogram, og de vendte imponerede tilbage.

Teamet af fagmænd

En af dem var Jens Christian Jensen, der arbejdede som byggeleder i lufthavnen, som sagde: ”Det er fandme smart, det her – jeg vil være med!” Sammen fandt de ud af, at CxPlanner ikke bare burde, men rent faktisk kunne udbredes til hele branchen, fordi CxPlanner ikke bare var GODT, men også kunne være særdeles konkurrencedygtigt på prisen.

Malte Fryd Tønnesen kom med efter at have sluppet 35 husejere løs med CxPlanner, da han bad dem om selv at melde mangler ind sammen med deres rådgivere til 1-årsgennemgangen af deres nybyggede rækkehuse, og ved selvsyn så, hvor langt potentialet rakte, og hvad CxPlanner sparede af tid og penge – og så lettede raketten! 🚀

Med ombord har vi i dag b.la. ATcon A/S, NIRAS, Copenhagen Airports A/S, Nygaard A/S, EK Entreprise A/S og Region Hovedstaden. Og vi vækster! 💪

Kombination af byggeplads og praktiske erfaringer

CxPlanner er udviklet på byggepladsen sammen med projektlederen, ingeniøren og entreprenøren. Denne form for udvikling af gjort CxPlanner helt unik!

Vi har selv prøvet og arbejdet i mange forskellige digitale løsninger, og ofte oplevede vi, at vi skulle tilpasse og programmet fremfor omvendt. Det er noget vi gør op med.

Nye features og løsninger bliver altid kontrolleret, testet og evalueret af vores brugere før de implementeres. Derved sikrer vi, at nye løsninger ikke blot virker på kontoret, men lige så godt on-site!

Skrevet af Thomas T. Jarløv