Request a demo
Pricing:
Pricing overview Request a demo
Core utilities:
System and Test view Checklist for Cx and QA/QC Planning and scheduling Dashboards and analytics Your Template Center AI engine for Cx teams Review and annotate files
Industries:
Construction projects Data centers Oil & Gas and Renewables Mechanical Manufacturers
Learn:
Cx newsletter Blog about quality processes Commissioning 101 The book about commissioning
Support:
Help articles and information Live chat-support Contact-us
← All posts ← Alle posts

Nyhedsbrev september - nye funktioner

• Skrevet af Thomas T. Jarløv

“Flere funktioner og færre klik”

Vi modtager løbende mange rigtig gode og konstruktive input – TAK FOR DET! Vi forsøger for så vidt muligt at implementere alle jeres gode ideer, så de kommer så mange som muligt af vores brugere til gode.

I CxPlanner forsøger vi hele tiden at minimere antallet af klik, men samtidig at bevare funktionaliteten - det gør vi så vidt det er muligt uden og gå på kompromis med den genkendelighed vi har opbygget.

Vi glæder os til at vise dig vores nye tiltag - og husk at du at altid kan skrive til os via vores chat på hjemmesiden.

Vi har i denne blogpost inkluderet et par funktionerne fra vores nyhedsbrev - god læselyst!

Thomas T. Jarløv
CEO & Founder


Vi har inkluderet et par udvalgte funktioner i denne blogpost. Vil du læse hele nyhedsbrevet, så skriv os en besked via chatten, og vi sender det til dig!


Tilføj nye brugere indefra et projekt

For at tilføje brugere til et projekt, så skal brugeren være oprettet på din firma-platform. Det har før betydet, at man først skulle navigere til bruger-oversigten og oprette brugeren, før brugeren kunne få adgang til et projekt.

Vi har gjort det nemmere! Du kan nu oprette en bruger direkte inde fra et projekt - åben projektindstillingerne og vælg “Brugere.


Gantt tidsplan med farvekoder

Vores Gantt modul giver dig mulighed for at planlægge og styre hele din tidsplan på projektet.

Du kan nu også styre din planlægning med farver. Du har fri mulighed for at vælge hvilken farve, de enkelte stave i tidsplanen skal være. Vi har set, at flere af vores brugere benytter farvene til styring af fag og natarbejde.


Copy & Paste screenshots direkte

Det skal være let at uploade filer og billeder. Du kan nu derfor på din computer trække filer, som du vil vedhæfte en opgave.

Hvis du har taget et screenshot af din skærm, så kan du nemt oprette en ny opgave med billedet eller vedhæfte det til en opgave - skal blot indsætte billedet med “Ctrl+v” (ligesom i Word).

Hvis du har et projekt åbent og indsætter et screenshot i programmet med “Ctrl+v”, så vil vores redigerings-program starte automatisk. Her hentes dit screenshot ind, hvorefter du kan tegne på det, før det bliver uploadet.


Ønsker til nye funktioner

CxPlanner startede ud som et program kun tiltænkt commissioning, det har dog ændret sig. Vi kan nu tilbyde et fuldt funktionsdygtigt projektweb, udbudsmodul, tilsyn og meget mere.
Denne udvikling har været drevet af input fra jer, vores brugere. CxPlanner er udviklet af brugerne for brugerne - vores løsninger skal være praktiske og effektive for jer.

Funktionsafprøvning jf. BR18

Kravene til “Funktionsafprøvninger” i henhold til Bygningsreglementet BR18 sætter nye retningslinjer for hvordan installationer skal testes før ibrugtagning.
CxPlanner har gratis test-templates, som opfylder alle disse krav. Du kan derfor nemt benytte vores test-modul, hvis du eller nogle af dine samarbejdspartnere skal udføre funktionsafprøvninger.

Opstart, optimering og templates

Vi har i de sidste måneder hjulpet flere af jer i gang med at oprette og styre jeres firma-templates i programmet.

Har du brug for hjælp til at oprette jeres skabeloner - kvalitetssikringsparadigmer, testparadigmer, tilsynsplaner - i CxPlanner, så kan du altid tage fat i os.Vi kan hjælpe dig med at overføre skabeloner fra Excel, Word og mange andre formater, så du kommer hurtigt i gang.

Skrevet af Thomas T. Jarløv

Cx-community

Become part of our Cx-community and get info and learning material about the commissioning process.