Er det Pre-test tid?

Ja det er!


Rådgiveren og entreprenøren skal selvfølgelig teste deres installationer på tværs af fag- og entreprisegrænser før Cx-testen.

Ved at teste på tværs af fag- og entreprisegrænser verificeres det, at anlæg også virker jf. commissioning kravene og bygherrens andre krav.


Testansvarlig

I Cx Planner kan du nu tildele et testparadigme en specifik projektbruger. I praksis betyder det, at Cx-teamet kan udarbejde et testparadigme (Pre-test), hvor rådgiver X bliver sat som ansvarlig.

Herefter vil rådgiver X have adgang til dette testparadigme, samt have ansvaret for, at testen bliver udført.


Ansvarlig for testpunkt

Som en lille ekstra funktion, så er det nu også muligt at gøre specifikke personer ansvarlige for enkelte testpunkter.

Det kan ofte give værdi i ovenstående tilfælde, hvor der kan være flere personer, som har ansvaret for forskellige punkter.

Det kunne være verificering af brandspjælds placering skal gøres af person Y, mens eftervisning af SEL-værdier skal gøres af person Z.

Samarbejde i byggesagen

De nye “testansvarlig-funktioner” åbner op for et større samarbejde i Cx Planner og giver flere muligheder for at verificere dine anlæg.

Det kræver blot 2 klik for at uddelegere ansvaret for en test!


Ansvarlig for test i testparadgimer


Du kan læse mere om Pre-test her CxWiki - Pre-test og i bogen Guide til commissioning i praksis - ellers hjælper vi dig gerne i gang på Cx Planner.