Request a demo
Pricing:
Pricing overview Request a demo
Core utilities:
System and Test view Checklist for Cx and QA/QC Planning and scheduling Dashboards and analytics Your Template Center AI engine for Cx teams Review and annotate files
Industries:
Construction projects Data centers Oil & Gas and Renewables Mechanical Manufacturers
Learn:
Cx newsletter Blog Commissioning 101 The book about commissioning
Support:
Help articles and information Live chat-support Contact-us
← All posts ← Alle posts

Gantt - den smarte tidsplan med baseline

• Skrevet af Thomas T. Jarløv
– Efter første bygherremøde, må I flytte nogle aktiviteter, det samme sker efter møde nummer 2. I CxPlanner kan du altid spore disse ændringer, så du præcis kender ændringerne!
  1. Skiftet til digitale tidsplaner på byggeprojekter
  2. Baseline - din historik i tidsplanen
  3. MS Project eller CxPlanner
  4. Nem planlægning med drag & drop

📆 Skiftet til digitale tidsplaner på byggeprojekter

Tilbage i december 2021 lavede vi en LinkedIn post omkring vores tidsplans-modul - og det tog os fuldstændig bagover! Vi har fået så meget god feedback på det og rigtig mange nye kunder.

Det gav os blod på tanden 💪 Kunne vi gøre vores tidsplans-modul endnu smartere i 2022? Og svaret var ja!

Før vi går videre, så se lige videoen fra vores LinkedIn post nedenfor (eller læs vores post her: link til LinkedIn post).

Klik på videon for at afspille den

Baseline - din historik i tidsplanen

Vores nyeste feature er baseline! Når du i CxPlanner laver en baseline, så gemmer vi et overblik over alle opgaver og deres tider lige nu og her. Du kan så aktivere forskellige baselines, som viser dig, hvordan projektets opgaver har flyttet sig over tid. 💡

Forestil dig, at du er nødt til at rykke nogle aktiviteter i jeres kontrakttidsplan. Det sker højst sandsynligvis et par gange i løbet af projektet. Når du gemmer en “baseline”, vil du altid kunne spore disse ændringer helt præcis.

En baseline viser dig specifikt aktiviteten (om det er kvalitetssikring, test, tilsyn eller en dagbod) og dens oprindelige tid.

Baseline i tidsplaner (klik for at afspille)

MS Project eller CxPlanner

Vi er godt klar over, at alle byggeprojekter ikke benytter CxPlanner (endnu), så en af vores udfordringer var, der på mange projekter stadig florerede MS Project-filer rundt. Tidligt i vores udvikling blev det derfor klart for os, at vi var nødt til også at kunne arbejde med dem - vi udviklede derfor en importerings-funktion.

✨ Er din tidsplan i Excel eller MS Project, så spiser CxPlanner gladeligt den fil og danner en smart online tidsplan for dig ✨

Hvis du et tidspunkt i dit byggeprojekt skal bruge din tidsplan i MS Project igen, så kan du nemt eksportere den fra CxPlanner og tilbage til MS Project.

Nem planlægning med drag & drop

For at skabe et bedre overblik i tidsplanen, kan du oprette “foldere” til dine opgaver. Det betyder, at du kan gruppere flere opgaver under en anden opgave, fx vil du kunne samle alt KS og test af ventilationsanlæg under en ventilations-folder.

Når du skal lave tidsplans-foldere eller ændre sorteringen af opgaver, kan du drag & drop (trække) opgaverne rundt. Du skal blot klikke på den opgave, du vil flytte, og trække den til den nye position.

Hvis du trækker en opgave hen ovenpå en anden opgave, vil der blive lavet en folder, hvor opgaverne bliver samlet i.

Drag & Drop i tidsplanen (klik for at afspille)

Det med småt

Der er ikke noget med småt.

Du har ubegrænset adgang til tidsplans-modulet, når du er bruger hos CxPlanner!

Hvis du kunne være interesseret i at prøve vores tidsplans-modul, eller se en rigtig byggesag i det, så skal du blot skrive til os på support@cxplanner.com.

Skrevet af Thomas T. Jarløv

Cx-community

Become part of our Cx-community and get info and learning material about the commissioning process.