Request a demo
Pricing:
Pricing overview Request a demo
Core utilities:
System and Test view Checklist for Cx and QA/QC Planning and scheduling Dashboards and analytics Your Template Center AI engine for Cx teams Review and annotate files
Industries:
Construction projects Data centers Oil & Gas and Renewables Mechanical Manufacturers
Learn:
Cx newsletter Blog about quality processes Commissioning 101 The book about commissioning
Support:
Help articles and information Live chat-support Contact-us
← All posts ← Alle posts

Få hjælp til 1-års mangelgennemgang!

• Skrevet af Thomas T. Jarløv
1 års gennemgang Hyrdehøjen Roskilde

💰 Mangelgennemgang for alle

Hey, rådgiver! Får du hjælp til at registrere dine mangler til 1-års gennemgang? Det burde du! 📣

Med CxPlanner i hånden, kan slutbrugerne – Hr. & Fru Jensen – nemlig selv registrere fejl og mangler, og spare bygherre og rådgivere tid.

Lad os give et eksempel

Hyrdehøj: 35 nybyggede rækkehuse i Roskilde. Sidste år var det tid til 1-års gennemgangen. Et stykke arbejde, der snildt tager en rådgiver 2 timer gange 35 huse. Altså 70 timer. Eller sagt med andre ord, små to ugers arbejde. 💰

Men på Hyrdehøj-projektet prøvede man noget helt nyt og smartere. Man lod beboerne selv stå for registreringen af fejl og mangler med CxPlanner, og resultatet overraskede rådgiverne.

En besparelse for alle

Både sparede de 75% af den tid de ellers ville have brugt på at registrere, og samtidig viste det også, at CxPlanner er så brugervenligt, at selv helt almindelige mennesker i alle aldre, uden byggefaglige forudsætninger, sagtens kan finde ud af bruge det.

Herudover havde de enkelte beboere selv muligheden for at planlægge og styre, hvornår på dagen og sågar hvilken dag gennemgangen skulle udføres. Der var slet ikke behov for at koordinere med rådgiveren.

Vi VED at flere af vores kunder har glæde af at lave samme øvelse. 💯

En smartere gennemgang

CxPlanner gør mangelgennemgang smartere. De enkelte beboere kan selv stå for registreringen med en eventuel tilsynsansvarlig, mens rådgiveren kan sidde på kontoret og behandle. Samtidig kan du med vores nye Masterprojekt få et fuldt overblik på tværs af alle de forskellige gennemgange, så du altid ved, hvad status er UDEN og skulle tilgå det enkelte projekt. Det vil sige, at Bygherren kan se alle opgaverne ét sted og sortere i dem på tværs af adskillige enheder.

Vi har haft vores Masterprojekt ude i beta-test nogen tid, og vi er nu i gang med at få lagt sidste hånd på det. Når du benytter et Masterprojekt, kan du nemt strukturere mange mindre projekter med fuldt overblik og på sigt også hvor du kombinerer tidsplanerne for de enkelte projekter

Information i en registrering

I CxPlanner kan du tilvælge en masse informationer på dine registreringer. Det er administratoren, som bestemmer, hvilke informationer der skal beyttes.

Udover at kunne beskrive manglen, så kan du angive placeringen på en plantegning, tage billeder og videoer - og selvfølgelig også kategorisere den.

Skrevet af Thomas T. Jarløv

Cx-community

Become part of our Cx-community and get info and learning material about the commissioning process.